Warning: A non-numeric value encountered in /home/americ/public_html/wp-content/themes/ics_americasav2/functions.php on line 5467

Furnizori

AMERICASA SRL importa, comercializeaza si asigura instalarea si mentenanta sistemelor complete de securizare a perimetrelor, cu aplicatii in cele mai diverse domenii de activitate, care respecta normele europene in ceea ce priveste calitatea, siguranta si durabilitatea. Suntem prezenti cu solutii pentru aproape toate domeniile de activitate si anume: rezidential, industrial, civil-comercial, agricol si sportiv.

Tinta noastra este calitatea la un pret rezonabil. In acest sens partenerii si furnizorii nostrii sunt producatori cu o vasta traditie in domeniu, lideri pe piata europeana.

HERAS BV si HERAS ADRONIT GMBH fac parte din HERAS International – lider european in domeniul securitatii, al imprejmuirilor industriale si rezidentiale. Compania produce toata gama de sisteme de imprejmuire incepind de la panouri rigide dublu fir 2D, panouri bordurate 3D, panouri speciale,  panouri pentru aplicatii comerciale si civile, sisteme de porti, bariere de acces, turnicheti, sisteme de inalta securitate, toate aceste produse fiind la cele mai inalte standarde de calitate si durabilitate. Heras este membru EPPA (European Perimeter Protection Association).

heras_logo ha_Logo

CAIS  s.r.o  – producator  cu o experienta de peste 20 de ani in producerea de componente de calitate pentru toate tipurile de porti culisante, porti autoportante, usi de hala, porti batante, etc.

cais

Toate produsele CAIS sunt fabricate la fabrica din Cehia si respecta standardele europene de calitate.

Suntem reprezentanti exclusivi ai producatorului CAIS si distribuitor al produselor  in judetele din zona Transilvania, Banat, Crisana si Maramures.

 

LOCINOX NV – lider european in furnizarea de accesorii durabile pentru toate tipurile de porti de exterior (balamale, incuietori, solutii de control acces, alte elemente de feronerie).

 

LOCINOX_LOGO_270x65px

 

ELKAfirma germana recunoscuta pe piata europeana de peste 35 de ani ca producator de sisteme de bariere , sisteme de automatizare pentru porti si usi de garaj.

 

elka