Warning: A non-numeric value encountered in /home/americ/public_html/wp-content/themes/ics_americasav2/functions.php on line 5467

Aplicatii

Domeniul rezidential

In viziunea noastra, alegerea gardului si a portii, trebuie sa tina cont de arhitectura casei, pentru a avea o armonie deplina. Modelele pe care vi le prezentam se preteaza unor stiluri variate si cu siguranta vor conferii personalitate proprietatii. Noi va oferim solutia completa in imprejmuirile rezidentiale. Calitatea produsului , designul si durabilitatea sunt foarte importante pentru clientii nostrii si de aceea am ales ca furnizorii lideri europeni in domeniu.

Domeniul industrial

Sistemele de imprejmuire furnizate de firma noastra au aplicatii in sectoare care accentul se pune pe securizarea facilitatilor. Astfel, aria de aplicabilitate cuprinde imprejmuiri pentru hale industriale de productie, fabrici, hale si spatii pentru depozitare, platforme logistice, amenajari santiere, etc Clientii nostrii sunt producatori din industria auto, alimentara, chimica si farmaceutica, industria petrochimica, textila etc.

Domeniul comercial

In domeniul comercial, solutiile noastre se preteaza in amenajarile sediilor de corporatii, distribuitori auto, centre comerciale , spitale, spatii educationale (scoli, gradinite), hypermarketuri, mall-uri, ansambluri de locuinte, imprejmuiri de spatii verzi si parcuri. Deasemenea si imprejmuirile de protectie din jurul autostrazilor, barierele de sunet ce delimiteaza zonele rezidentiale de zone cu zgomot, gardurile mobile sau cele temporare pentru santiere.

Domeniul agricol

Domeniul agricol are o pondere din ce in ce mai importanta in economia globala iar necesitatea securizarii perimetrelor cultivate este vitala.
Aplicatii: imprejmuiri livezi, terenuri agricole, terenuri de vanatoare, culturi viticole. Deasemenea aplicatii in cresterea animalelor .

Domeniul sportiv

In domeniul sportiv asiguram solutii pentru imprejmuirea terenurilor de sport, imprejmuiri de protectie pentru stadioane, bariere de protectie folosite la organizarea a diverse competitii publice, imprejmuiri baze sportive , circuite auto, hipodroame, etc.

Domeniul civil

Aplicabilitatea solutiilor noastre pentru domeniul civil include imprejmuiri pentru unitati de invatamant, scoli, licee, gradinite, deasemenea pentru domeniul medical, spitale sau azile de batrani precum si aplicatii pentru administratiile publice locale cum ar fi delimitari de spatii verzi, parcuri.